Martin Jönsson: ”Den här valrörelsen blir annorlunda”

29 mars, 2018

Journalisten TV I april lanseras den faktagranskande sajten Faktiskt.se där flera stora medieföretag kommer att länka till sina granskningar. Dagens Nyheters redaktionella utvecklingschef Martin Jönsson berättar för Journalisten varför denna satsning är viktig just nu.

Läs mer om Faktiskt.se och hur SR, SVT, SvD och DN satsar på faktagranskning under 2018, i Journalistens reportage: ”Kriget om sanningen kan börja. Faktiskt.”

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Thomas Lindström tis, 2018-04-03 22:37
Ja, vi kommer ju alla ihåg Dagens Nyheters eminenta faktagranskning om " Sandvikenrapporten" och inte att förglömma " brandmannen i Boden" Internet never forgets !
Journalisten TV

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies