Martin Ahlquist till SvD

9 november, 2018

Martin Ahlquist lämnar Expressen för att bli redaktionell chef för digitala prenumerationer och stf ansvarig utgivare på Svenska Dagbladet.

Martin Ahlquist kommer närmast från jobbet som chef för Expressens politikredaktion. Han var tidigare en av Fokus grundare och var chefredaktör för tidningen i sex år.

Ahlquists kompetens kommer att hjälpa SvD att öka sin digitala prenumerationsbas, hoppas tidningen.

”Martin har sin bas i den politiska och ekonomiska journalistiken, med fokus på intressanta fördjupningar och unika vinklar. Det är precis där Svenska Dagbladet vill vara, som det självklara kvalitetsmediet som litar på sina läsares förmåga att själva bilda sig en uppfattning. Vi är mycket glada över Martin valt att komma till oss”, säger chefredaktören Fredric Karén i en kommentar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies