Livets Ord: ”Medier
sektstämplar oss”

15 oktober, 2015

Pastor Joakim Lundqvist rasar mot att svenska medier stämplar Livets Ord som en sekt.

I en debattartikel på SVT Opinion går Livets Ords pastor Joakim Lundqvist till angrepp mot medier som stämplar församlingen som en sekt, bland dem Aftonbladet och Sveriges Television.

”Det vore klädsamt om man inom svensk media såg sig själv i spegeln innan man anklagade andra för intolerans. De sekteristiska tendenser vi beskylls för – att slå ner på oliktänkande och fasa för allt som inte stämmer med vad som uppfattas som politiskt korrekt – kan nog vara ett betydligt större problem på många av landets nyhetsredaktioner än i dess kristenhet”, skriver Joakim Lundqvist i debattartikeln.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies