FOTO: Johannes Nesser

Kvinnorna i Hälsingland – inga offerkoftor

28 november, 2018

Journalistenpodden Bjurwald med Giertta gästas av Lilian Sjölund och Malena Hilding som skrivit boken Kvinnorna i Hälsingland. I boken porträtteras starka kvinnor i Hälsingland.

Journalistens chefredaktör Helena Giertta och Författarens chefredaktör Lisa Bjurwald diskuterar public service skatten, mediegranskning, kultursidornas makt och Augustpriset innan gästerna Lilian Sjölund och Malena Hilding kommer in 12,20 och diskuteras sin bok Kvinnorna i Hälsingland. I boken porträtteras starka kvinnor i Hälsingland. Idén till boken föddes under Metoo-hösten 2017 som en reaktion på bilden av kvinnor som offer.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalistenpodden

"Det har varit noll granskning av etermediernas sajter"

FOTO: Klas Granström 3 april, 2018 |

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies