Katarina Hahr, 1961-2021. FOTO: Alexander Donka

Katarina Hahr är död

11 november, 2021

Sveriges Radio-journalisten Katarina Hahr har gått bort.

Katarina Hahr jobbade bland annat på P1s samhällsredaktion och blev mest känd genom intervjuserien ”Katarina Hahr möter” som började sändas 2012 i P1.

Hon gick bort i tisdags, rapporterar Sveriges Radio.

I en intervju i Journalisten från 2015 berättade Katarina Hahr om glädjen hon kände i det journalistiska arbetet och i mötet med intervjupersonerna:

”Den bästa stunden är när jag precis har gjort en intervju. När jag kommer hem på kvällen och berättar för min man och son. Det är då jag gör klippjobbet; det jag berättar blir programmet. Det som är bra är det jag kommer ihåg. Det finns alltid en viss mening, några saker jag minns: gud det där! Där stannade tiden.”

Katarina Hahr blev 60 år.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies