Högerextremist hotade Expressen

16 december, 2013

En medlem av högerextremistiska Swedish Defence League gick in till GTs reception i Göteborg och riktade hot mot Expressen.

I fredags eftermiddag gick Kamil Ryba från högerextremistiska Swedish Defence League in till GTs reception och krävde att få prata med Expressens chefredaktör Thomas Mattsson eller någon ansvarig för tidningens granskningar av hatsajter. Han kastade ett ägg mot ett fönster och hotade att komma tillbaka med kniv om tidningen fortsatte att skriva. Det skriver Expressen.

Händelsen är polisanmäld.

Efter Expressens avslöjanden av ett femtontal personer som står bakom hatkommentarer på sajter som Avpixlat har polisen inlett en granskning av kommentarerna på nätet och flera polisanmälningar har gjorts.

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Prince Hassan Saad mån, 2013-12-16 09:57
är inte tiden inne att förbjuda nazistiska partier i Sverige? precis som grannlandet Tyskland. Dessa odemokratiska krafter ska inte hota svenska demokrati!

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies