HD-Sydsvenskan är till salu

1 mars, 2016

Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan är till salu. Minst två mediekoncerner har erbjudits köpa tidningarna, skriver Medievärlden.

Minst två stora mediekoncerner har erbjudits att köpa HD-Sydsvenskan av Bonnierkoncernen. Båda har tackat nej. Både Gota Media och Mittmedia bekräftar att de erbjudits ta över tidningarna.

”Vi har fått frågan. Men motparten drog sig tillbaka när vi hade vissa diskussioner om villkoren", säger Lars Leijonborg, tidigare styrelseordförande i Mittmedia, till Medievärlden. 

”Vi har fått en intresseförfrågan från HD-Sydsvenskans ägare om att köpa, men det är ingenting vi har funderat riktigt allvarligt på”, säger även Gotas styrelseordförande Bennie Ohlsson till sajten.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies