Han får nyinrättad tjänst på Ekot

25 februari, 2021

FOTO: Per Levander Robert Brännström blir redaktionell utvecklingschef på Ekot.

Utvecklingschefens uppdrag handlar om att med Ekots chefer och medarbetare utveckla Ekots journalistik och förstärka arbetet med den digitala omställningen på redaktionen.

– Förra årets framgångar med digital lyssning för våra nyheter visar att det finns ett sug efter Ekots journalistik även i digital form. Att få en möjlighet att fortsätta arbeta med Ekots digitala omställning på en mer övergripande nivå och hjälpa till att driva utvecklingen på hela Ekot känns såklart otroligt spännande, säger Robert Brännström i en kommentar.

Robert Brännström har tidigare varit med och grundat KIT, han har också arbetat som publisher och ansvarig utgivare för digitala medier på Bonnier Tidskrifter och varit chefredaktör och ansvarig utgivare på IDG.se.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies