Gräv 2019 i Kalmar leds av Fojo

16 april, 2018

Gräv 2019 Det årliga Grävseminariet för Sveriges journalister hålls 2019 i Kalmar, med Fojo som huvudarrangör.

Nästa år 30-årsjubilerar Grävseminariet och Föreningen Grävande Journalister har valt att låta Medieinstitutet Fojo stå som huvudarrangör. I arrangörsgruppen ingår Barometern, P4 Kalmar, SVT Småland, Infomaker och Institutionen för medier och journalistik vid Linnéuniversitetet.

”Fojo har en enorm erfarenhet av att skapa goda utbildningar för journalister. Det gjorde oss väldigt trygga i att ett jubilerande Grävseminarium kommer att hålla mycket hög kvalitet. När de nu arbetar tillsammans med flera engagerade lokalredaktioner tror vi att Gräv 19 i Kalmar kommer att bli något alldeles extra för alla besökare”, säger FGJs ordförande Fouad Youcefi i en kommentar.

Grävgeneral blir Kersti Forsberg, verksamhetschef på Fojo.

”Vi är såklart jätteglada och stolta att Fojo fått det här förtroendet och ska göra vårt bästa för att det ska bli en fantastisk grävkonferens i Kalmar nästa år”, säger Kersti Forsberg i en kommentar.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies