Expressen startar medicinredaktion

31 maj, 2021

Expressen startar en ny redaktion för bevakning av hälsa och medicin.

Den nya redaktionen består av Anna Bäsén, som arbetat på Expressen sedan 2001 och Amina Manzoor som rekryterades från DN under våren, samt Sanna Gustavsson som blir chef för redaktionen.

Både Anna Bäsén och Amina Manzoor har genom åren utsetts till Årets folkbildare av föreningen Vetenskap och folkbildning.

– Vi skriver om det som berör våra läsare, från de senaste rönen om stora folksjukdomar till samlevnadsfrågor, kvacksalvare och hälsosnackisar. Det känns väldigt kul att leda den här satsningen. Intresset för de här frågorna är enormt, säger Sanna Gustavsson i en kommentar.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies