Domkapitlet granskar Helle Kleins ämbete

11 april, 2012

Stockholms domkapitel vill reda ut hur Helle Klein, chefredaktör för den kristna nättidningen Seglora Smedja, agerat i sitt ämbete som präst i en debatt med föreningen Humanisterna. Föreningen har anmält tidningen och chefredaktören till domkapitlet. (RÄTTAD)

Nättidningens chefredaktör Helle Klein ombeds att yttra sig om "det är förenligt med hennes uppdrag som präst att driva kampanj mot andra livsåskådningar än den egna kristna", skriver Stockholms domkapitel i ett sammanträdesprotokoll.

 

 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Årets groda 2021

Alla gör fel ibland. Men en del fel är roligare än andra. Nu kan du rösta på vilken som var 2021 års roligaste groda. Sista dag för att rösta är den 14 februari. Rösta här.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies