Det önskar sig Nordling av kongressen

20 oktober, 2014

Journalisten TV Journalistförbundets ordförande Jonas Nordling ser fram emot förbundets kongress som börjar i morgon.

På tisdag inleds Journalistkongressen som är Journalistförbundets högsta beslutande organ. 111 ombud ska ta ställning till över 80-tal motioner och förslag, och dra upp riktlinjerna för Journalistförbundets verksamhet de kommande åren. Det som förbundsordförande Jonas Nordling oroar sig mest för är tiden.

Inför kongressen kan du läsa flera artiklar under temat Kongress 2014. Journalisten kommer att ha reportrar på plats som kommer att blogga, göra TV och skriva nyheter.

På onsdag väljs Journalistförbundets nya förbundsstyrelse. Valberedningens förslag innehåller fem nya personer. I morgon tisdag inleds kongressen med bland annat motioner om vem som ska få vara medlem i förbundet.

 

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Journalisten TV

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies