Daniel Nordström tar
över på Arbetarbladet

12 februari, 2013

Folkbladet Västerbottens chefredaktör Daniel Nordström blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Arbetarbladet i Gävle.

På Folkbladet Västerbotten har han arbetat i flera olika roller, sedan 2011 är han chefredaktör och ingår i VK-koncernens ledning.

"Daniel Nordström är en utpräglad publicist och en självständig, stark och hängiven röst i den lokala debatten. I Daniel har Mittmedia rekryterat en framtidsinriktad tidningsledare med stor insikt om den digitala omvandling vi är inne i, och jag är mycket nöjd med att han blir en nyckelspelare i Mittmedias förändringsarbete", säger AnnaKarin Lith, redaktionell chef på Mittmedia, i ett pressmeddelande.

Det är ännu inte klart när Daniel Nordström ska tillträda.

"Fram till dess jag byter stol är mitt fulla fokus på arbetet för Folkbladet och VK-koncernen", säger han.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies