Dagen inför betalmodell

27 april, 2012

Tidningen Dagen inför betalvägg på sin nya sajt som lanseras den 7 maj. Visst material kommer fortfarande att vara gratis.

 

Vid lanseringen kommer allt vara gratis i två veckor för att tillåta läsarna att upptäcka den nya sajten. Prenumeranter av papperstidningen kommer att kunna läsa allt material på nya dagen.se. Ledare, debatt och bloggar kommer vara fortsatt gratis även framöver.
Dagens betalvägg är av samma karaktär som exempelvis New York Times; läsarna får fem gratis artiklar per månad innan man måste börja betala. Namnet på betalväggen är Pärleporten.- Vi vill mana till ett leende och ett skratt, säger Dagens marknadschef Claes Parsmo till den egna tidningen.

 

Icke betalande användare kan även fortfarande läsa alla artiklar, men de bryts efter halva texten.

Taggar: Dagen, betalvägg

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies