Camino blir helt digital

23 oktober, 2020

Hållbarhetsmagasinet Camino har gett ut sitt sista fysiska nummer.

Sista numret av Camino skulle ha utkommit under våren men blev uppskjutet på grund av pandemin. Anledningen till nedläggningen är att kostnaderna för produktion, tryck och distribution är större än intäkterna.

– Vår tanke är att skapa samma känsla på webben som många vittnat om att magasinet gett. Vi vill vara ett komplement till nyhetstidningar med vår specialistinriktning. Samtidigt är vi ett alternativ till ett stadigt ökande antal hållbarhetsinfluencers – eftersom vi jobbar efter journalistiska principer och har en skarpare gräns mellan reklam och journalistik, säger Johanna Stål, chefredaktör, i en kommentar.

Camino arrangerar också evenemang och seminarier och kommer att börja testa utomhusevenemang med hållbarhetsteman.

Camino har getts ut i 58 nummer och startade i januari 2007.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies