C More ska hbtq-certifieras

31 maj, 2017

Som första mediebolag i världen ska C More hbtq-certifieras. Nu väntar workshops och diskussioner på företaget om hur de vill jobba framåt med frågorna.

Enligt RFSLs uppgifter till C More så är man det första mediebolaget i världen med en sådan här typ av certifiering. Själva certifieringen föregås av fyra utbildningstillfällen och workshops som både är teoretiska och innefattar diskussion och analys av situationen hos C More idag.

”Resultatet ska bli en handlingsplan med saker vi vill jobba aktivt med framöver och RFSL kommer löpande följa upp att vi faktiskt också gör det. Men vad det faktiskt innebär i praktiken vet vi ännu inte eftersom alla utbildningarna inte är klara och således inte heller handlingsplanen. Får jag gissa kommer vi säkert definiera ett par områden internt som vi vill bli bättre på, och kanske också något externt där vi känner att vi skulle kunna vara en positiv förändringskraft”, skriver C Mores kommunikationschef Johan Gustafsson i ett mejl till Journalisten.

Taggar: C More, hbtq

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies