Bonnier Magazines ledningsgrupp skrotas

11 januari, 2019

Alla tio medlemmar i Bonnier Magazines & Brands ledningsgrupp har lämnat sina uppdrag. Bonnier News befintliga ledningsgrupp tar över.

Det skriver Dagens Media.

Förändringarna i ledningen görs i samband med sammanslagningen mellan Bonniers tidskriftsverksamheter Bonnier Magazines & Brands och Bonnier News Lifestyle, som Journalisten flera gånger rapporterat om. Det senaste året har ett stort antal personer sagts upp på Bonnier Magazines & Brands, bland annat i samband med sammanslagningen.

En av de tio som nu lämnar Bonnier Magazines är Frida Boisen, som varit digital chef.

”Jag avslutade mitt kontrakt på Bonnier Magazines efter tre framgångsrika år, för att koncentrera mig på mina numera dubbla programledaruppdrag på Nent”, säger hon till Dagens Media.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies