Belinda Olsson lämnar
SVTs Debatt

5 december, 2012

Belinda Olsson lämnar programledarskapet för Sveriges Televisions program Debatt efter 3,5 år. Ny programledare blir Kristina Hedberg.

"Det har varit helt otroligt roliga och viktiga år för mig. Jag älskar det här programmet och det är viktigare än någonsin i dagens debattklimat där experttyckare och politiker knappt vill möta vanligt folk och klagar om folk inte har 'rätt' åsikter. Själv försöker jag lämna festen på topp", säger Belinda Olsson i ett pressmeddelande.

Kristina Hedberg, som tar över programmet nästa år, kommer närmast från Uppdrag granskning och har även varit programledare för Min sanning i SVT. Hon har tidigare arbetat för Sveriges Radio, såväl med Kaliber som på Ekot där hon bland annat gjort Ekots lördagsintervjuer.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies