Aftonbladet samarbetar med Wimp

13 december, 2012

I dag inleds samarbetet mellan Aftonbladet och musiktjänsten Wimp. Det innebär att tidningens nöjsredaktion erbjuder läsarna att lyssna på streamad musik i direkt anslutning till artiklar och recensioner.  

Samarbetet mellan Aftonbladet och Spotifyutmanaren Wimp innebär att en koppling till musiktjänsten integreras med musikjournalistiken och att musiktjänstens användare får en genväg till artiklar och recensioner av Aftonbladets musikexperter och kritiker.

Aftonbladets nöjeschef Tobias Lindner tycker att tidningen tar nöjesjournalistiken ett steg vidare och att de erbjuder sina läsare snabb tillgång till ny musik. "Nu kan läsarna själva bedöma ny musik parallellt med att de läser vad våra kritiker tycker", säger han i ett pressmeddelande.

Aftonbladets ägare Schibsted är majoritetsägare i Wimps ägarbolag Aspiro.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies