Aftonbladet och SvD drar
igång gemensam ekonomi-tv

7 september, 2017

Ekonomistudion ska programmet som är ett samarbete mellan Svenska Dagbladet och Aftonbladet heta. Samantha Coard och Håkan Montelius rekryteras som programledare.

Programmets innehåll kommer att drivas från SvD Näringslivs redaktion och spelas in i Aftonbladets morgonstudio. Ekonomistudion kommer att sändas varje vardag med start om två veckor.

”Det är ett naturligt steg för oss att även leverera landets vassaste näringslivsjournalistik rörligt. Att kunna göra det här programmet i samarbete med Aftonbladet TV, landets odiskutabelt bästa i sin klass, känns inte bara logiskt utan även väldigt roligt och det är väldigt glädjande att vi har lyckats knyta till oss så starka profiler som Samantha Coard och Håkan Montelius” säger Daniel Kederstedt, chef på SvD Näringsliv i en kommentar.

Samantha Coard som tidigare arbetat på bland annat TV4 och EFN, och Håkan Montelius som bland annat arbetat på SVT och TV4 kommer att alternera som programledare för Ekonomistudion. Programmet kommer att fokusera på de viktigaste ekonominyheterna och innehålla både interna och externa gäster. 

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies