Nyhetschefer protesterar mot TV4-ledningen

14 april, 2014

I en debattartikel underskriven av 15 nyhetschefer på TV4 riktas hård kritik mot ledningen efter inriktningsbeslutet att lägga ner alla lokala TV4-redaktioner. ”Ett allvarligt strategiskt felbeslut”, skriver nyhetscheferna.

I en debattartikel på Journalisten.se protesterar de 15 nyhetscheferna på TV4s lokalredaktioner mot beslutet som togs förra veckan.

Bland annat skriver de:

”Så vad är det TV4 vill med beslutet att lägga ner den lokala nyhetsbevakningen? Enligt vår uppfattning handlar det om en enda sak. Att tjäna mer pengar åt sina ägare. En vinst som 2013 närmade sig en miljard är uppenbarligen inte tillräcklig.”

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies