Bråket om frilanskonferens fortsätter: ”Budgetramen överstegs”

22 juni, 2022

DEBATT Frilans Riks ordförande Gert Lundstedt och kassör Hasse Hedström uppger i en replik att Aminata Grut och Michael Tapper översteg styrelsens budgetram för Nordic Freelance 2018.

I måndags berättade två tidigare styrelseledamöter i Frilans Riks, Aminata Grut och Michael Tapper, varför de valde att hoppa av styrelsen 2018 respektive 2019. Huvuddelen handlar om hur styrelsen hanterade frilanskonferensen Nordic Freelance 2018, där Grut och Tapper menar att konferensen gick plus, men Frilans Riks har redovisat ett minus.

I en ny replik i Journalisten skriver Frilans Riks ordförande Gert Lundstedt och kassör Hasse Hedström att Grut och Tapper inte höll budgetramen.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
DEBATT

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies