Arbetets Johannes Klenell är en av de nominerade när 2020 års bästa journalistik i fackförbundspressen ska utses. FOTO: Tor Johnsson

Då koras fackförbundspressens bästa journalister

12 oktober, 2021

Fackförbundspressens journalistpriser delas ut vid en digital prisgala den 27 oktober.

Precis som i fjol är Fackförbundspressens dag inställt på grund av pandemin, och ersätts av en direktsänd digital prisgala.

Vilka som är nominerade i de åtta olika prisklasserna blir offentligt den här veckan. Först ut är de nominerade i klasserna Bästa illustration och Bästa kommenterande text, där tidningen Arbetet finns med i båda kategorierna.

Nominerade till Bästa illustration

Juryn består av Ola Carlson, Helena Davidsson Neppelberg och Carina Länk. Jurysamordnare är Karin Virgin.

Nominerade till Bästa kommenterande text

Juryn består av Oisín Cantwell, Aftonbladet, Susanna Kierkegaard, Dagens Arena, Alex Voronov, Eskilstuna-Kuriren. Jurysamordnare är Sara Jonerin.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies