Hård kritik mot Bulletins journalistiska agenda

31 mars, 2021

Krisen på Bulletin Negar Josephi, tidigare nyhetsreporter på Bulletin, uppger i DN att Bulletins drivkraft var ”hatet mot journalistiken”.

I en artikel i DN Kultur berättar Negar Josephi om sin tid som nyhetsreporter på Bulletin, och hon riktar hård kritik mot redaktionen och journalistiken, som hon menar aldrig var tänkt att vara opartisk.

Hon skriver bland annat att agendan för Bulletin var ”de ’sanningar’ som gammelmedierna och pk-journalisterna mörklagt med hjälp av sitt pressetiska nonsens. Det var den väsentliga drivkraften bakom Bulletin: hatet mot journalistiken.”

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Krisen på Bulletin

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies