Medieruset 2018

Plats: Stockholm Stadion, Lidingövägen 1
Tid: 30 augusti 2018, 16.30-18.00
Pris

590:- inkl. moms SÄNKT PRIS: 490 kronor!

Den 30 augusti släpps löparna i Medieruset iväg från Stockholms stadion. Anmälan före 24 augusti!

15.30. Inlämning av väskor etc på GIH. Nummerlappsutdelning vid Stadion

16.15 Uppvärmning på Stadion.

16.30 Löparna släpps iväg.

16.45 (ca) Picknick vid GIH.

17.15 (ca) Prisutdelning. Priser till de tre första placeringarna individuellt dam och herr, samt de snabbaste lagen i tre kategorier. Ett specialpris går också till det företag som anmält flest löpare.

Personer i alla medieslag är välkomna att anmäla sig. När det gäller anmälningar och tidtagning samarbetar vi med företaget Neptron. Anmälan är nu öppen. Anmäl dig här!

Vi samarbetar med Finansloppet, och sponsras av Journalistförbundet, Balance, Carlsberg och Barbells.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag till anmälningsavgiften.

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-jansskogen. Alla anmälda tävlar individuellt och vi utser bästa man och bästa kvinna. Loppet arrangeras av Turebergs IF.

Lag

Om ni är minst tre personer kan ni bilda ett lag (det går självklart att anmäla flera lag). Då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Det är de tre snabbaste tiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Vi arbetar tillsammans med Turebergs IF för att loppet ska bli en så bra upplevelse som möjligt.

Anmäl dig här!

Nummerlappsutdelning
Du kan hämta din nummerlapp den 27 och 28 augusti mellan kl. 10.00 och 19.00 i Intersports butik på Drottninggatan 53 eller den 30 augusti mellan klockan 15.30 och 16.20 vid ingången till Stockholm Stadion.

Picknick
Efter målgång blir det picknick (ingår i priset) i gröngräset på gräsplanen mellan Idrottshögskolan och Stadion. Kom ihåg att anmäla specialkost i god tid om du behöver det. Vid regn är vi inne i en av GIH:s gympasalar.

Startlista
Startlista och startnummer publiceras den 24 augusti här på sajten.

Resultatlista

Resultatlista kommer att publiceras här, strax efter det att den sista löparen kommit i mål. Uppskattningsvis klockan 17.30

Pris: 595 kronor Sistaminutenpris: 490 kronor
Anmälan senast 24 augusti.

Din bokning är bindande. Vi betalar ej tillbaka deltagaravgiften, men du kan kostnadsfritt överlåta din plats till en kollega.

Missa inte journalisten och löparprofilen Petra Månström tips inför löpningen:

Journalisten och löparprofilen Petra Månström ger sina bästa tips inför loppet. Petra började med löpning när hon som journalist på Svenska Dagbladet fick uppdraget att delta i Stockholm marathon 2010 och blogga om det på SvD.se. Numera jobbar hon heltid med träning och hälsa och har bland att skrivit boken ”Smart löpning – 100 hacks för roligare rundor och bättre träning”.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies