Medieruset 2018

Den 30 augusti släpps löparna i Medieruset iväg från Stockholms stadion.

I år kommer Medieruset, som tidigare arrangerades av Sveriges Tidskrifter, arrangeras av Journalisten. 

Start blir som vanligt på Stadion.

16.00 är det uppvärmning.

16.30 släpps löparna iväg.

Från 17.00 är det picknick uppe vid GIH.

Personer i alla medieslag är välkomna att anmäla sig. När det gäller anmälningar och tidtaning samarbetar vi med företaget Neptron. Anmälan är nu öppen. Anmäl dig här!

Kanske kan vi se fram emot en kamp mellan kvällstidningarna, eller mellan eterbolagen? Och varför inte morgontidningarna och gratistidningarna i ädel tävlan i spåret runt Lilljansskogen.

Men tävlingen är inte det viktigaste för de flesta, utan motionsloppet är ett sätt att umgås. Anmäl dig här!

Vi arbetar tillsammans med Turebergs IF för att loppet ska bli en så bra upplevelse som möjligt.

Anmäl dig här!

Tävlingen
Banan är ca 3,8 km lång och går genom Lill-jansskogen. Alla anmälda tävlar individuellt. Tidtagningen sköts av Neptron, som också sköter anmälningen.

Om ni är minst tre personer och max fem kan ni bilda ett lag (det går självklart att anmäla flera lag). Då tävlar du både individuellt och för ditt lag. Vi utser lagvinnare i tre klasser: kvinnor, män och mixat. Det är genomsnittstiderna som räknas, men alla i laget är med och delar på priset om ni vinner.

Boka före 4 juni och få bokatidigtrabatt: 400 kronor!

4 juni till 1 augusti är priset 495 kronor

Efter 1 augusti blir det bokasentpris: 595 kronor

(priser inklusive moms)

Journalisten och löparprofilen Petra Månström fger sina bästa tips inför loppet. Petra började med löpning när hon som journalist på Svenska Dagbladet fick uppdraget att delta i Stockholm marathon 2010 och blogga om det på SvD.se. Numera jobbar hon heltid med träning och hälsa och har bland att skrivit boken ”Smart löpning – 100 hacks för roligare rundor och bättre träning”.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Hatad

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies