Oskar Nord

21 juni, 2017 | blir intern nyhetsreporter på Mittmedia.  

Han är tjänstledig under ett år från tjänsten som live-TV-redaktör och programledare i Mittmedias live-TV-nav. I den nya tjänsten ingår att rapportera vad som händer inom Mittmedia. Han ska också besöka journalistutbildningar för att berätta om koncernen.

Estelle Ejdeholm

FOTO: Thomas Hjertén 20 juni, 2017 | har utsetts till ny chefredaktör för Hus & Hem.

Hon kommer närmast från en tjänst som publisher och ansvarig utgivare på LRF Media, där hon tidigare även varit förlagsredaktör. Hon har en bakgrund som chefredaktör för Gods & Gårdar och har även arbetat som redaktör och AD på Habit, Madame, Svensk Damtidning och Cosmopolitan. På Egmont blir hon ansvarig för företagets livsstilssegment där även titlarna King Magazine, Scandinavian Retro, Tidningen Hälsa och Body ingår..

Per-Anders Broberg

FOTO: Pontus Lundahl/TT 20 juni, 2017 | blir ny försäljningschef på TT Nyhetsbyrån.

Fram till i våras var han VD för Utgivarna. Tidigare arbetade han under 26 år på Expressen, där han bland annat var administrativ redaktionschef och biträdande chefredaktör.
 

Viktor Ander

FOTO: Tomas Oneborg 20 juni, 2017 | blir premiumredaktör på Svenska Dagbladet.

Han har under de senaste fyra åren bland annat arbetat som utvecklingsredaktör, nyhetsredaktör och printchef på Metro. Han kommer bland annat att arbeta med och utveckla SvDs och Schibsteds premiuminnehåll. 

Karin Almers

16 juni, 2017 | blir redaktionschef för SVT Play.
 
Karin Almers ingår i dag i Aftonbladets onlineledningsgrupp som kravställare in mot produktutvecklingen. Under sina tio år inom Schibsted har hon även haft rollen som Head of Online Traffic Development. Hon tillträder den nya tjänsten som redaktionschef för SVT PLay i höst.

Patrik Kansa

15 juni, 2017 | blir redaktionschef på SVT Sápmi/Meänkieli.

Han kommer senast från tjänsten som sektionschef på LKAB och har tidigare bland annat varit kanslichef för Sametinget.
Ole-Isak Mienna, kanalchef för SR Sameradion, fortsätter som ansvarig utgivare för Oddasat tillsvidare.
Mattias Barsk, biträdanden programchef med ansvar för minoritetsspråk på Sveriges Television, går in som utgivare för program på samiska och meänkieli.

Matilda Nilsson

13 juni, 2017 | är ny reporter på A4.

Hon är frilansjournalist baserad i Uppsala och gör uppdrag som både journalist och konsult. Hon ska jobba med alla A4s löpande produktioner.

Max Byström

13 juni, 2017 | är ny medarbetare på A4.

Han har en bakgrund som reporter på Svenska Dagbladet, Riksdag & Departement och Direktpress och kommer framför allt att skriva för Akademikern, Biblioteksbladet och Allt om Tidskrifter.

Maja Aase

FOTO: Sören Andersson 13 juni, 2017 | är ny kommunikationschef på den ideella organisationen Union to Union.

Medlemmar är LO, TCO och Saco. Hon kommer närmast från Jusektidningen Karriär, där hon varit reporter och podd-producent. Hon är bland annat krönikör i Vår Fågelvärld och återkommande spanare i P1.

Christian Ströberg

12 juni, 2017 | blir ny grävkorre på Kaliber från och med i höst.

Christian Ströberg är reporter på P4 Östergötland och börjar på Kaliber i augusti och jobbar en bit in i december.

Sidor

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Senaste numret

Prenumerera

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies