Nattsudd med DJ Battle

4 juli, 2013

TV4 vann klockrent rätt mot Aftonbladet i DJ Battle i Almedalen i går kväll. Inte för att Aftonbladets lag spelade dåliga låtar, utan för att de inte skapade samma tryck på dansgolvet.

Och visst kunde Anders Pihlblad och Jenny Strömstedt som var TV4s lag, räkna in en hel del bonuspoäng genom att spela Niklas Strömstedts När vi gräver guld i USA.

Oisin Cantwell och Margret Attladottir spelade lite mer hipstermusik.

Niklas Strömstedt var förresten en av gästerna när oppositionen sedan hade sitt politikerbattle.

Trycket på Dagens Medias DJ Battle var tungt och det hade lika gärna kunnat vara Stureplan, om man inte tittade ut över havet och solnedgången. Men enligt uppgift var antalet journalister på tidningen Fokus mingel en bit bort ungefär lika stort.

I dag regnar det i Visby och tempot sjunker, men seminarierna pågår för fullt.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
CAPTCHA
Detta är för att vi vill säkerställa att du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiserade spaminsändningar.
Redaktionsbloggen

mer

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies