”Se debatten om programmet du inte sett”

14 maj, 2013

NU. Det finns inget annat.

NU – klockan tio över tre – startar den livesända webb-TV-debatten på Aftonbladets sajt om Uppdrag granskning-programmet som sänds i morgon kväll och som du inte har sett. Personer som inte heller har sett programmet deltar och personer som har gjort programmet ställs till svars för saker som man kan misstänka finns med i programmet.

Twittra redan NU din reaktion på det som någon förväntas säga under debatten om programmet ingen har sett. Som startar NU, innan du har hört den. Debatten alltså. Eller läs krönikan i Aftonbladet med kritiken mot programmet som inte har sänts. Eller följ stormen i de sociala medierna om vem som skrev vad i vilken blogg häromåret.

Och någonstans därute är Janne Josefsson jättearg.

Kommentarer

Det finns 1 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
CAPTCHA
Detta är för att vi vill säkerställa att du är en mänsklig besökare och för att förhindra automatiserade spaminsändningar.
Inlagt av Hans Meiser tis, 2013-05-14 16:49

Jag kopiera rakt av från Sportbladet:

Och du gör det igen Niva. Underbar läsning.

Redaktionsbloggen

mer

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet
Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies