Gräv12: När dimman lättar

23 mars, 2012

Grävseminariet i Malmö har troligen slagit rekord. Med deltagare och förläsare är det 825 som deltar på konferensen i helgen.

Dimman låg tjock över Skåne. Det var inte säkert att planet från Stockholm skulle kunna landa på Sturup. Piloten måste ha en sikt på minst 250 meter. Det gick knappt att se vingen på planet.

Kabinpersonalen informerade om att vi istället skulle flyga till Köpenhamn, men där fick vi inte landningstillstånd.

Dimman lättade lyckligtvis något och vi kunde ta mark i ett Skåne insvept i en vit mjölkvit dimma.

Grävkonferensen håller till i Malmö högskola. Över 800 journalister och föreläsare från norr till söder har anmält sig. Enligt obekräftade uppgifter skulle ett grävseminarium för tio år sedan i Göteborg ha haft ungefär lika många deltagare. Inget seminarium i Stockholm har kommit i närheten av 800 deltagare.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
Uppdatera Skriv in bokstäverna som visas i bilden Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Redaktionsbloggen

mer

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies