Vilka vinner böckerna?

15 mars, 2012

I dag fick vår vikarie Vivi Canoilas dra de fem vinnarna av Börge Nilssons bok Ensam - alldeles ensam som vi lottade ut i förra numret.

Nästa nummer av Chefen i Journalisten är klar och hänger på väggen här på redaktionen. Det är bara att trycka på knappen för att den ska rulla iväg till tryckeriet.

Halva redaktionen har stuckit iväg till Fackföreningspressens dag för att lyssna på seminarier och heja på Tomas Ohlsson som är nominerad i kategorin Bästa fotografi. I kväll får vi veta hur det går. Håller tummarna...

Satt precis och skrev in en notis om Västra journalistföreningens möte när vårt publiceringsverktyg fick för sig att stänga ner mitt i alltihop. För att pigga upp mig lite hojtade jag på vikarie-Vivi och så drog vi vinnarna, tre män och två kvinnor, som får den bok vi lottar ut. Vilka de är? Det avslöjar vi inte förrän i papperstidningen som kommer den 29 mars. Det får räcka med en prisutdelning om dagen. Fackförbundspressens priser smäller kanske lite högre...

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Plain text

  • Inga HTML-taggar tillåtna.
  • Webbadresser och e-postadresser görs automatiskt till länkar.
  • Rader och stycken bryts automatiskt.
Uppdatera Skriv in bokstäverna som visas i bilden Type the characters you see in the picture; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.  Switch to audio verification.
Redaktionsbloggen

mer

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies