Gå direkt till textinnehållet

VLT-reporter hotad av fotbollssupportrar

Supportrar till fotbollslaget Syrianska hotade en reporter på VLT.  De tog reporterns mobiltelefon och krävde att en film raderades.

Efter matchen mellan Akropolis och Syrianska uppstod det tumult mellan lagens spelare i spelargången. Detta filmades med en mobilkamera av VLTs reporter.

Supportar till Syrianska hoppade ner från läktaren och krävde att reportern slutade filma. När reportern stoppade mobiltelefonen i sin ficka slets den upp av en supporter som kastade den upp på läktaren. Supportrarna vägrade att lämna tillbakas telefonen om inte reportern raderade filmen, något som reportern kände sig tvingad att göra.

”Jag såg att reportern blev rädd och skakad men jag vill verkligen säga att vi inte står bakom det här beteendet. Vi ska ha ett styrelsemöte och kommer att se över säkerheten på matcherna för det här får inte hända. Oavsett vem det är där nere som står och filmar så får självklart inte våra supportrar attackera dem,” säger Syrianskas sportsligt ansvarige Isak Turan till vlt,se.

Annons Annons
Fler avsnitt
Fler videos