Radiogalan tar en paus

16 mars, 2016

Radiodagen och Radiogalan tar en paus för att utvärderas, det meddelar Radioakademien som håller i arrangemangen. Även formen för Stora Radiopriset ska ses över.

Radiodagen och Radiogalan arrangeras gemensamt av Bauer Media Group, MTG Radio, Sveriges Radio och Utbildningsradion i samarbete med Radioakademien. Men nu pausas arrangemangen under 2016. Det meddelar Radioakademien i ett pressmeddelande.

Tanken är att Radiodagen och Radiogalan och även Stora Radiopriset ska ses över. En ”framtidsgrupp” tillsätts som ska hålla i utvärderingsarbetet och ska i slutet av året presentera ett förslag om hur ett eventuellt fortsatt samarbete i branschen kring Radiodagen, Radiogalan och Stora Radiopriset kan komma att se ut.

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Journalisten-podden

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies