Gå direkt till textinnehållet

News55 siktar på börsen

Nyhetssajten News55, som vänder sig till läsare över 55 år, har planer på att börsintroduceras. I samband med det förstärker News55 styrelsen med bland annat förra kulturministern Lena Adelsohn Liljeroth och förra VDn för Stampen Media Johanna Öberg.

”Nu när vi växer känns det naturligt att stärka vår styrelse. Det är väldigt kul att två så seniora namn har valt att vara med”, säger Artur Ringart, medgrundare av News55 i ett pressmeddelande.

Under det senaste räkenskapsåret förvärvade News55 bland annat Seniorevent, den ledande mässarrangören inom seniorsegmentet, vilket ligger till grund för en fortsatt kraftig tillväxt. Resultatet för räkenskapsåret landade på en förlust om 3,8 Mkr före avskrivningar med en omsättning på 4,5 Mkr.

”Det senaste halvåret har kännetecknats av sammanslagningen där vi har tagit en hel del investeringar för att lägga grunden för kraftig tillväxt 2017 och 2018”, säger Fredrik Lundberg, VD och medgrundare av News55, som inte utesluter fler förvärv som en del av bolagets tillväxtstrategi.

Annons Annons
Fler avsnitt
Fler videos