Gå direkt till textinnehållet

Lars Johansson om nya Expressen Nöje

Lars Johansson har varit stjärnreporter på Expressen Nöje i många år. Nu tar han över chefsrollen på avdelningen efter Bella Levy.

Hur känns det här? Fick du söka jobbet som nöjeschef som alla andra eller har du vetat det en tid?

– Först och främst: Det känns oerhört roligt och inspirerande att få ta över som nöjeschef. Jag är stolt och glad över att ha fått den här möjligheten. Jag fick frågan för ett litet tag sedan, och behövde inte direkt någon betänketid innan jag tackade ja.

Hur kommer läsarna märka av att Lars Johansson är nöjeschef?

– Vi kommer satsa ännu mera på bra svenska nyheter och se till att vi fortsätter leverera landets bästa nöje. Och givetvis ska vi bli ännu vassare på alla plattformar. Vi ska vara i den yttersta framkanten digitalt. Exakt hur det kommer te sig vill jag inte riktigt gå in på i nuläget. Det får vara en hemlis än så länge.

Något speciellt nöjesmaterial ni kommer satsa mer på än tidigare?

– Vi kommer fortsätta vara nyhetsledande i bevakningen av de stora underhållningsprogrammen, från "Idol" till Melodifestivalen, göra de bästa kändisintervjuerna och sträva efter att ge alla som älskar nöje lite mer hela tiden. Samtidigt är det en ständigt pågående satsning på att utveckla vårt innehåll för alla kanaler, från det som nu närmast är "gamla" Facebook till Snapchat och nästa stora sociala forum.

Drömknäck under hösten?

– De är många, men svåra att sia om. Jag vill se hela "Let's dance"-uppställningen radas upp hos oss än en gång, förstklassig livebevakning, ha programledarna för Eurovision Song Contest först och så vidare.

Fler avsnitt
Fler videos