Gå direkt till textinnehållet

Expressen värvar Torbjörn Nilsson

Expressen fortsätter sin värvningsoffensiv och den här gången knyter man till sig författaren och journalisten Torbjörn Nilsson från Fokus. Han har två gånger utsetts till Årets journalist av Sveriges Tidskrifter.

I förra veckan berättade Expressens redaktionschef Magnus Alselind för Journalisten att de hade fler profilerade skribenter på ingång efter namn som Alexander Schulman, Magnus Falkehed och Josephine Freje för att nämna några. Nu står det klart att det värvar Torbjörn Nilsson från Fokus.

”Det är för mig först och främst hedrande att få komma till den tidning där Anders Ehnmark haft sin bas i sextio år. Jag uppfattar det som att Expressen är mycket allvarlig i sin satsning på kvalitetsjournalistik. Det ska bli kul att försöka bidra i det arbetet”, säger Torbjörn Nilsson i ett pressmeddelande.

2006 och 2012 utsågs han till Årets journalist av Sveriges tidskrifter. I Expressens bevakning av politik ingår redan reportrarna Niklas Svensson och Hanna Jakobson samt krönikörerna K-G Bergström och Lotta Gröning.

Annons Annons
Fler avsnitt
Fler videos