”Bygger Sveriges
ledande sportredaktion”

16 mars, 2016

TV4-Gruppen och C More sjösätter en ny, gemensam sportredaktion. Ett flertal rekryteringar väntar.

I juni 2014 återtog Bonnier hela ägandet i C More. I november förra året kom beskedet att TV4-Gruppen och C More ska samla sina sportverksamheter i en ny gemensam organisation och sportchefen Erik Westberg rekryterades.

Nu tas nästa steg, all sportproduktion i samtliga kanaler flyttar ihop under samma tak. Omorganisationen syftar till synergier och effektiv resursanvändning.

”Vi bygger Sveriges ledande sportredaktion, sammanför kompetensen från både TV4 och C More, och förstärker dessutom med ett flertal nya medarbetare”, säger sportchefen Erik Westberg i ett pressmeddelande.

Journalisten berättade i senaste numret (3/2016) om den pågående omvälvningen på den kommersiella TV-marknaden där sportkartan just nu ritas om. Se vårt TV-inslag om nedläggningen av produktionsbolaget House of Sports, som är en av konsekvenserna.

Taggar: TV

Kommentarer

Det finns 0 kommentarer på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Journalisten-podden

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies