60 Minutes attackeras i Sverige

18 mars, 2016

60 Minutes Australia har släppt en film som visar hur deras team attackeras i Stockholmsförorten Rinkeby.

Uppgifter om attacken mot 60 Minutes journalister har fått stor spridning även utomlands men har också ifrågasatts. För SvD uppgav polisen den 1 mars att man lagt ned anmälan.

Nu har 60 minutes släppt en teaser för programmet som sänds på söndag där man ser angreppen från en person mot journalister i teamet. Klippet går att se på Youtube.

Kommentarer

Det finns 2 kommentar på sidan.


Kommentera
Kommentarer på Journalisten är till för yrkesdebatt och är förhandsmodererade. Det innebär att de inte kommer att publiceras direkt. Kommentarer som innehåller hat, hot eller personpåhopp kommer inte att publiceras. Journalistens ansvariga utgivare ansvarar även för kommentarsfältet.
Inlagt av Jan Sjunnesson fre, 2016-03-18 23:56
Ni uppmärksammar detta 3 v. för sent o fortsätter att upprepa att det nog inte skett trots att allt nu finns på film. Förutom mitt vittnesmål på blödande mun o lös tand hos 2 kameraman/producent. Nej de anmälde inte misshandeln men den skedde o dokumenterades.
Inlagt av Jan Sjunnesson mån, 2016-03-21 11:26
Här kan ni se hela reportaget, från vattnen mellan Grekland och Turkiet till Rinkeby Torg https://vimeo.com/159671084

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Journalisten-podden

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies