Thomas Eriksson

FOTO: Egmont 21 mars, 2017 | har utsetts till ny digital chef på Egmont Publishing.

Han kommer närmast från en tjänst som digital förlagsredaktör på Egmont och har tidigare bakgrund från bland annat Aftonbladet och Omni. Han har nyligen utsetts till ordförande i Sveriges Tidskrifters nya arbetsgrupp som ska ta fram branschens riktlinjer för native-annonsering.

Carl Österberg

FOTO: Sveriges Radio 20 mars, 2017 | övergår till egen verksamhet som konsulterande jurist med inriktning mot biträde och rådgivning inom förvaltningsrättens och särskilt handlingsoffentlighetens område.  

Han ska även ägna sig åt journalistisk frilansverksamhet, undervisning i journalistiska arbetsmetoder, straff- och polisrätt samt offentlighetslagstiftning. Han har arbetat 20 år inom journalistiken, de sista åtta som tillsvidareanställd på Sveriges Television Nyheter. Han har bland annat arbetat på Rapport, Uppdrag granskning och SVT Nyheter Sörmland.

Olof Thorell

15 mars, 2017 | är tillbaka som reporter på Mitt i.

Han har en tid arbetat som nyhetsreporter på SVT Nyheter Stockholm.

Erik Lejdelin

15 mars, 2017 | blir ny reporter på Mitt i.

Han har tidigare bland annat arbetat som nyhetsreporter på Fagersta-Posten.

Anna Alexandersson

15 mars, 2017 | är ny reporter på Mitt i.

Hon har tidigare arbetat som nöjes- och sportreporter på Kvällsposten, redaktör och nyhetschef på Jönköpings-Posten, webbreporter på Aftonbladet samt som digitalredaktör och TV-ansvarig på Hallpressen.

Dennis Andersson

15 mars, 2017 | är ny reporter på Mitt i med särskilt ansvar för landstingsbevakning.

Tidigare har han jobbat som redigerare och reporter på Aftonbladet och dessförinnan som webbredaktör och reporter på Nerikes Allehanda.

Maria Gramer

15 mars, 2017 | är ny nyhetschef på Lokaltidningen Mitt i.

Hon kommer närmast från egen verksamhet samt tidningen Land och ATL, Lantbrukets affärstidning, där hon arbetat som redaktör och webbredaktör. Dessförinnan har hon jobbat som redaktionschef i branschpress samt i många år som nyhets- och nattchef på Svenska Dagbladet.

Linnea Johansson

15 mars, 2017 | är ny reporter på tidningen Metro.

Hon kommer närmast från jobb som programledare och reporter på Sveriges Radio P4 Gävleborg där hon arbetat sedan 2013. Tidigare har hon även arbetat på Dagens Nyheter, Upsala Nya Tidning, Expressen, SR P4 Dalarna och Dala-Demokraten.

Anna Lorentzon

FOTO: Mirja Mattsson 15 mars, 2017 | är ny journalistisk verksamhetsledare vid ETC Lokaltidningar.

Hon kommer närmast från tjänsten som dagproducent på Sveriges Radio P4 Örebro.

Linnea Klint

14 mars, 2017 | blir chefredaktör och ansvarig utgivare för Handelsnytt.

Hon har varit tillförordnad chefredaktör sedan i oktober förra året. Tidigare har hon arbetat på redaktionen som reporter och redaktionssekreterare.

Sidor

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Journalisten-podden

Senaste numret

Prenumerera

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies