Malin Jonson

25 juli, 2014 | börjar som på sportreporter på GT från 1 september.

Malin Jonson har en bakgrund från såväl GT som Expressen och kommer nu närmast från Göteborgs-Postens sportredaktion. Malin Jonson är även expert i C Mores allsvenska TV-sändningar.

Alexandra Forslund

23 juli, 2014 | blir ny projektledare för nyheter på beställarsidan på TV4.

Alexandra Forslund har tidigare bland annat varit editionschef på Expressen.se , arbetat på Aftonbladet och Norrköpings tidningar. Hon kommer tillträda tjänsten under hösten.

Ingemar Odlander

21 juli, 2014 | har avlidit i en ålder av 78 år.

Ingemar Odlander var bland annat SVT:s och SR:s förste korrespondent i Afrika och blev ett känt ansikte för många som nyhetsprogrammet Rapports första ankare.  Han blev 78 år. Sedan 1978 var han gift med SVT:s förra vd Christina Jutterström

Karin Strand

7 juli, 2014 | har övergått till frilansverksamhet med medicin som specialområde.

Hon kommer närmast från jobbet som redaktionell projektledare på Appelberg Publishing Group där hon arbetat i 18 år.

Sara Arvidson

7 juli, 2014 | blir kommunikationschef på Örebro universitet.

Hon har tidigare arbetat som kommunikationsstrateg på universitetet och chef för Konsumentgruppen på SVT Nyheter i Stockholm. Dessförinnan var hon bland annat programledare, redaktör och reporter på Rapport och A-ekonomi.

Dan Josefsson

7 juli, 2014 | har tilldelats Natur & Kulturs Johan Hansson-pris för sin bok Mannen som slutade ljuga, som granskar fallet Quick.

Motiveringen lyder: "För en grundlig kritisk granskning, presenterad med dramaturgisk lyskraft, av makten hos slutna tankekollektiv och de risker denna makt kan medföra för den svenska rättsapparaten." Priset är på 250 000 kronor.

Magnus Höij

27 juni, 2014 | chefredaktör för Internetworld, blir i höst VD för Svenska Teknik & Designföretagen.

Göran Rosenberg

26 juni, 2014 | journalist och författare, tilldelas ett personligt stipendium på 250 000 kronor av Axel och Margaret Jonssons stiftelse för allmännyttiga ändamål.

Stipendiet ska användas till forskning om Marcus Ehrenpreis.

Sara Wennerhed

25 juni, 2014 | avgångsstudent på Fotoskolan STHLM/Yrkeslinjen fotografi har tilldelats Molander-stipendiet.

Stipendiet, som delas ut till en framstående student på en eftergymnasial yrkesskola för foto och bild, är på 10 000 kronor.

Lars Sjögren

25 juni, 2014 | har utsetts till publisher för Laholms Tidning.

Han kommer närmast från den redaktionella byrån Katamaran Media AB där han är delägare. Tidigare har han bland annat arbetat som reporter och editionschef på Skånska Dagbladet.

Sidor

 

Grodor

Fler grodor

Senaste numret

Prenumerera

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies