Tobias Ludvigson

27 augusti, 2015 | är ny affärsområdeschef för Skola på Gothia Fortbildning, samt ny chefredaktör för Grundskoletidningen.

Han har en bakgrund inom läromedelsbranschen och kommer närmast från Sanoma Utbildning där han var förläggare för språkutgivningen. Tidigare har han varit förlagsredaktör på Bonnier Utbildning och Albert Bonniers förlag.

Anna Rosenberg

27 augusti, 2015 | har fått ett ettårigt vikariat som kommunikationsrådgivare på Nordiska Ministerrådet i Köpenhamn.

Hon kommer närmast från ATLs redaktion i Malmö där hon varit skrivande fackreporter sedan 2006. Tidigare har hon jobbat som programledare på Sveriges Radio och redaktör på tidningen Från riksdag & departement.

Anders Svensson

27 augusti, 2015 | är ny sajtansvarig redaktör på LRF Media i Malmö.

Han kommer närmast från tjänsten som onlineredaktör och reporter på Sveriges Television. Tidigare har han bland annat arbetat som sportchef/reporter på Norrtelje Tidning samt som sportreporter på Nerikes Allehanda och Aftonbladet.

Andreas Joons

27 augusti, 2015 | blir pressekreterare på Skanska.

Han kommer närmast från Nyhetsbyrån Direkt där han varit börsreporter de senaste tio åren.

Peter Henriksson

27 augusti, 2015 | blir ny chefredaktör och ansvarig utgivare för Skaraborgs Allehanda.

Han har arbetat på olika befattningar på tidningen under drygt 30 år och kommer närmast från tjänsten som nyhetschef. Han efterträder Niclas Lindstrand.

Maria Ahlgren

26 augusti, 2015 | blir ny skönhetsredaktör på Damernas Värld.

Hon kommer närmast från Elle, där hon varit frilansjournalist inom mode, skönhet och hälsa, samt bloggare och skönhetsredaktör på Elle.se. Hon har också varit skönhetsredaktör på modetidningen Bon.

Leif Petersen

26 augusti, 2015 | är ny reporter på LRF Media inom segmentet jord, skog och företagande.

Det innebär att han bland annat skriver för Land Lantbruk, ATL, Lantmannen och Driva eget. Han har tidigare arbetat på SvD Näringsliv, TT, Östgöra Corren och Vadstena Tidning.

 

Bella Levy

25 augusti, 2015 | blir chef för Expressen TV.

Hon har jobbat på tidningen i tio år, senast som nöjeschef. Tidigare har hon varit reporter, programledare och webbredaktör på Expressen.

Robert Österlind

25 augusti, 2015 | är projektanställd som agendareporter på Sveriges Radio P4 Dalarna i Falun.

Han belönades med Stora journalistpriset på Expressen 1992 och har sedan dess bland annat jobbat som redaktionschef på Länstidningen i Södertälje, nyhetschef på Vestmanlands Läns Tidning i Västerås och som frilans i Spanien.

Micaela Toresson

25 augusti, 2015 | är ny medicinjournalist och redaktör på Läkemedelsvärlden.

Hon har tidigare vikarierat som reporter och webbredaktör på Dagens Medicin. Senast kommer hon från jobb som nyhetsreporter, nyhetssändare och digitalredaktör på Sveriges Radio P4 Gävleborg. Tidigare har hon även varit lokalredaktör på Arbetarbladet i Gävle.

Sidor

Nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet

Säg upp din prenumeration här

Senaste numret

Prenumerera

Ansvarig utgivare: Helena Giertta. Allt material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Citera gärna, men ange källan. Information om cookies